Start your lovestory at tess v!

Ons doel: Wij willen elke vrouw fantastisch laten voelen in haar outfit. Hierdoor hebben wij een ruime collectie aan stijlen en kleding items voor alle leeftijden en stijlen. In onze collectie vind je een fijne combinatie aan trend items welke helemaal passen bij het huidige modebeeld en fijne basics welke tijdloos zijn. Of je nu op zoek bent naar casual of juist chique, wij hebben voor ieder wat wils. Benieuwd wat er op dit moment trendy is? Bezoek dan snel onze bestseller pagina. Op deze pagina hebben wij alvast de meest trendy items van dit moment voor je verzameld! 

Bij tess v vind je wekelijks nieuwe kleding collecties, gebaseerd op de laatste mode trends. Onze items zijn gemakkelijk online te bestellen, maar natuurlijk staan we ook 7 dagen per week voor je klaar in onze mooie winkels. Houdt ook zeker onze social media kanalen, Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat & Pinterest, in de gaten voor de laatste updates en de tofste inspiratie. Verzamel jouw faves in je winkelwagen en reken af met één van onze betaalmethodes zoals IDEAL en Creditcard. Mocht je er niet helemaal uitkomen, bekijk dan onze FAQ pagina of neem gerust contact op met onze klantenservice.

De beste basic tops voor dames

Jouw outfit begint bij goede basic items. Om jou van alles tot dienst te zijn vind je in onze online webshop een grote collectie aan de fijnste basic items. Bekijk bijvoorbeeld onze strakke body's welke fijn te dragen zijn onder blazerstruien en vesten. Dit in verschillende basic kleuren zoals wit, zwart, beige en grijs. Maar ook zachte of juist knal kleuren om jouw outfit net dat beetje extra te geven. Ook staan wij bekend om onze fijne basic jeans, van onze eigen jeans merk friday denim. Ieder seizoen wordt onze denim collectie weer uitgebreid dus houdt het goed in de gaten. 

Mooie prints en unieke graphics

Wat een item vaak echt uniek maakt is de bijzondere prints en graphic opdruk. Veel van onze prints worden bij tess v op het hoofdkantoor zelf met veel liefde en aandacht voor jou bedacht en gecreëerd. Een uniek item voor jou, en jou alleen! Hierdoor maak je van jouw kleding item echt een eye-catcher. Prints zijn er in allerlei soorten en kleuren. Van trendy dierenprintje, zoals zebra of panterprint, tot flirty bloemenopdruk. Jij beslist wat bij jouw stijl past. Doe eens gek en ga voor print op print en steel de show! Zijn printjes niet helemaal jouw ding? Geen probleem, online vind je veel items met rustige kleuren, zonder drukke printjes maar ook items met toffe kleuren voor een vrolijke dag: voor elke stijl is er een kleding item!

Spijkerbroeken voor elke stijl

Geen vrouw kan zonder een paar perfecte jeans, dat begrijpen wij! Hierdoor verkoopt tess v diverse soorten spijkerbroeken in allerlei wassingen en fits. Zo vind je de klassieke skinny jeans, de populaire mom jeans en de mooie flared jeans. Helemaal hot op dit moment: de straight leg jeans en de wide leg jeans. Letterlijk alles is te combineren om een jeans, so never enough jeans if you ask us!

Musthaves kleding in de sale

Elk seizoen vind er een nieuwe sale plaats bij tess v. Niks leuker dan kleding shoppen met korting! Shop jouw nieuwe outfit met hoge kortingen in onze sale. Hurry, before it's gone!