Mix & Match je co–ords

The perfect set!

Een co–ord set, wat is dat nou eigenlijk? Het is een setje bestaande uit een top en een bijpassende broek/rok. Dit kan variëren van een blazer met een pantalon of een geweldig blousje met een fleurig rokje. Co–ord sets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je garderobe. De sets zijn ook verkrijgbaar in chill pakjes, met een zacht topje en een comfy broek. Het leuke aan de co–ord sets van tess v is dat ze hetzelfde printje en materiaal hebben, waardoor je outfit direct af is zodra je het setje aantrekt! Outfitstress is dus niet meer nodig, want je ziet er meteen fabuleus uit in dit setje.

Je hoéft het co-ord setje natuurlijk niet altijd als set te dragen, want je kan de items ook los van elkaar aan doen! Combineer die mooie pantalon met een comfy trui of die ene gave blazer met een leren shortje. Met de co–ord setjes kun je eindeloos combineren, zo wordt shoppen nog leuker! 

Kies voor een girly look en combineer een blouse met een rokje of ga je toch voor de boss babe look en kies je voor een blazer met een pantalon als pak? Voor de feestdagen zijn co–ord sets ook helemaal on-trend, want hoé leuk is een glitter top met bijpassende glitter broek!

Co–ord sets zijn te dragen tijdens elk seizoen en af te stylen met jouw favoriete accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een leuke tas of een paar mooie statement oorbellen. Hoe dan ook, jij steelt de show in onze co–ord sets!