Verzending - tessv.nl
Gratis verzending vanaf €50
Voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen

Verzending

VERZENDING

Alle webshop bestellingen van TESS V worden verzonden via DHL. De pakketten die DHL aan het einde van iedere werkdag afhaalt, worden ‘s nachts gesorteerd en de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag! Je ontvangt een email van ons met daarin het tracking nummer, als je pakket  door DHL verwerkt is. Meestal komt dit bericht in de loop van de avond. Op de bezorg dag zelf ontvang je een bericht, met daarin de geplande levertijd op één uur nauwkeurig. Voor 17:00 besteld op werkdagen = morgen in huis!

Direct af laten leveren in een DHL Parcelshop is ook mogelijk. Vul dan als afleveradres het adres van de Parcelshop in en als standaard factuuradres je eigen adres. Bij de opmerkingen kun je noteren dat je het pakketje graag bij een Parcelshop afgeleverd wil hebben. 
Belangrijk: zet hiervoor in het veld van de Bedrijfsnaam het woord ‘Parcelshop’!

VERZENDKOSTEN

We bieden GRATIS verzending aan voor bestellingen binnen Nederland vanaf €50. Plaats je een bestelling onder de €50? Dan wordt er een standaard verzendbijdrage van €3,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar België hanteren wij ook GRATIS verzending vanaf €50. Plaats je een bestelling onder de €50? Dan wordt er een standaard verzendbijdrage van €4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar Duitsland hanteren wij ook GRATIS verzending vanaf €50. Plaats je een bestelling onder de €50? Dan wordt er een standaard verzendbijdrage van €6,50 in rekening gebracht.

Gratis verzending vanaf €50
Voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen