About us - tessv.nl
Gratis verzending vanaf €50
Voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen

About us

 

 

DREAM BIG

Op 15-jarige leeftijd kreeg Tess het idee om Tess V te starten. Impulsief als ze is, is ze direct met dit idee aan de slag gegaan! Inmiddels is Tess V uitgegroeid tot één van de snelst groeiende webshop van Nederland. Hier werken we met een leuk en jong team elke dag opnieuw heel hard aan!

OUR AMBITION

De ambitie van Tess V is om jou dat speciale gevoel te geven, terwijl je onze items draagt. We staan ​​aan je zijde voor alle speciale momenten, beantwoorden al je vragen en geven je het beste advies om ervoor te zorgen dat JIJ je fantastisch voelt!

THINK FAST

Onze meiden achter Tess V staan midden in de doelgroep en daarom begrijpen wij als geen ander wat onze klant zoekt en wat zij leukt vindt. Meegaan met de laatste trends, hierop inspelen met onze socials. Het is elke dag snel schakelen! Maar wat brengt dit een hoop energie met zich mee, hoe leuk is het dat je jezelf elke dag opnieuw kan uitdagen en ontwikkelen?

THE FACES BEHIND THE BRAND

Inmiddels is ons team uitgegroeid tot meer dan zevenentwintig meiden + twee hardwerkende mannen in ons magazijn! Laten we hen zeker niet vergeten! De magazijn toppers zorgen ervoor dat alle pakketjes zo snel mogelijk de deur uit gaan en dat de items binnen no-time in jouw kast hangen! Onze klantenservice meiden staan elke dag voor je klaar en onze marketing meiden bedenken de leukste vernieuwende marketing ideeën voor onze online & offline marketing, daarnaast is ons branding team iedere dag bezig om ons merk nog krachtiger neer te zetten!

De meiden achter onze socials zorgen ervoor dat we jullie elke dag opnieuw weer kunnen inspireren met de leukste en mooiste content! En ons E-commerce team zorgt ervoor dat de website continue up-to-date is en het complete plaatje klopt! Zo staan we allemaal toch wel heel dicht bij elkaar en is elke schakel belangrijk binnen Tess V.

THIS IS ONLY THE BEGINNING

Het is tijd voor de next big step! Wij gaan onze allereerste boutique openen in Nijmegen, hoe gaaf! Wij kunnen echt niet wachten om jullie ook de ultieme Tess V beleving te bezorgen in onze fysieke winkel. We’re ready! Are you ready to grow even bigger with us?

Gratis verzending vanaf €50
Voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen