The TESS V team - TESSV.nl
Lage verzendkosten €2.95
Morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen

Team TESS V

TESS


Op 15-jarige leeftijd kreeg ik het idee om TESS V te starten. Impulsief als ik ben, ben ik met dit idee direct aan de slag gegaan! Ik ben echt trots dat we ons, met zo'n leuk, jong team, nu één van de snelst groeiende webshops van Nederland kunnen noemen en ik kijk ernaar uit om jullie nog jarenlang te inspireren met de allerleukste collecties!
 
 
 

EVA


Met een grote passie voor marketing en de modebranche startte ik in de zomer van 2020 bij TESS V. Het leukste vind ik dat we met een jong en ambitieus team allemaal werken naar hetzelfde doel. Ik werk achter de schermen aan alles rondom de marketing, de wekelijkse collecties, campagnes en nog zoveel meer gaafs!
 
 

 

SUSAN

 
Met veel plezier werk ik zo'n jong en ambitieus bedrijf als TESS V. We werken elke dag keihard aan dezelfde droom: met ons gave merk nóg meer meiden bereiken. Ik houd me voornamelijk bezig met onze branding, zorgen dat alle content op elkaar aansluit en dat het totale plaatje klopt zodat onze doelgroep precies weet waar TESS V voor staat!
 
 
 

 ESMEE


Ik voel me helemaal thuis bij TESS V, we hebben echt een super hecht team! Ik ben dol op de modebranche en vertaal dit in alle uitingen op onze website! Als e-commerce manager zorg ik ervoor dat onze website continue up-to-date is, alle nieuwe items online komen en dat de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is!
 
 
 

TESS

 

Ik sta wekelijks model voor de allernieuwste collectie van TESS V en daarnaast versterk ik ook het team op kantoor met extra content maken! Ik vind het super super leuk om te werken in dit super gezellige jonge meiden team en mijn passie voor mode te uiten.

 

MARIT

 

Elke dag ga ik met veel plezier naar werk! Ik vind het zo leuk om mijn passie voor mode en marketing toe te passen bij TESS V. Als influencer marketeer houd ik me dagelijks bezig met alle samenwerkingen. Ik vind het ontzettend gaaf om te hoe alle meiden onze items stijlen!

 
 

 

ROSA

 
Ik werk al een aantal jaar met alle plezier bij TESS V in de winkel. Ik word er zo blij van de gezelligheid in de winkel en dat ik klanten kan helpen met het samenstellen van de leukste outfits. Ik vind het superleuk als ik jullie zie stralen in de perfecte outfit.
 
 
 

 

LISANNE

 
Sinds mei ben ik begonnen met mijn social media en content stage bij TESS V! Hierbij ondersteun ik het marketingteam met allerlei taken! Ik vind het super leuk om in zo’n gezellig en ambitieus team te werken waar iedereen interesse heeft in mode en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb in een korte tijd al zó veel geleerd en kijk heel erg uit naar wat er allemaal nog gaat komen!

 

 

NOA

 
Ik werk nu een aantal maanden bij TESS V in het magazijn en vind het zo leuk! Door het werken in het magazijn ben je altijd de eerste die de nieuwe collectie ziet en krijg je echt de snelle groei van TESS V mee. Het is zo gaaf hoe wij dit samen doen met een leuk en gezellig team!
 
 
 

 

LUNA

 
Ik heb een grote passie voor de modebranche en werk daarom met veel plezier op de klantenservice van TESS V. Ik vind de groei die we meemaken super indrukwekkend. Als team werken we hier elke dag hard aan. Onze klantenservice staat altijd op nummer 1! Hierbij vind ik het ook heel leuk om iedereen op de beste manier te helpen!
 
 
 

 

MARLINDE

Ik word heel blij van mooie kleding en alles om je outfit helemaal compleet te maken. Ik zie elke dag julie orders voorbij komen in het magazijn van Tess V, die wij met liefde in pakken. Ook is het een betrokken en gezellig team en dat maakt het extra leuk om hier te werken!
 
 

 

DIONNE

 
Met veel plezier werk ik in het magazijn van TESS V. Als persoon die graag bezig is, is het magazijn de perfecte werkplek. Er is geen een dag hetzelfde. Van orders pakken, retouren verwerken en nieuwe collectie uitpakken, er is elk moment iets te doen!
 
 
 

 

KESHIA

 
Ik werk sinds kort bij TESS V! Geen één dag is het zelfde bij ons en dat vind ik zó leuk om te zien. Het is ontzettend leuk om als eerste de nieuwste collectie binnen te zien komen en te zien welke items het meest besteld worden. Ik kijk uit naar de aankomende tijd!
 
 
 

 

TIMON

 
Bij TESS V is geen dag hetzelfde en dat vind ik het allerleukst. Van een stukje inkoop, tot het duiken in de cijfers en het managen van het magazijn. Ik ben veel bezig met het optimaliseren van processen hier omheen. Elke dag ligt er weer een nieuwe uitdaging klaar door de snelle groei.
 
 
 

 

SEBASTIAAN

 
Ik werk sinds kort in het magazijn van TESS V. Ik zorg ervoor dat alle orders worden ingepakt en op tijd bij de klant aankomen als een cadeautje. Daarnaast houd ik met bezig met het retourproces en ben ik constant bezig deze verder te optimaliseren.
 
 

 

FRENKIE
 

Ik ben Frenkie: de office dog! Ik vind het belangrijk om vooral veel gezelligheid in het team te brengen. Mijn doel is om iedereen op kantoor en in de winkel een lach op het gezicht te geven! Kom jij ook gezellig langs?
Lage verzendkosten €2.95
Morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen