The TESS V team - TESSV.nl
Lage verzendkosten €2.95
Morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen

Team TESS V

TESS


Op 15-jarige leeftijd kreeg ik het idee om TESS V te starten. Impulsief als ik ben, ben ik met dit idee direct aan de slag gegaan! Ik ben echt trots dat we ons, met zo'n leuk, jong team, nu één van de snelst groeiende webshops van Nederland kunnen noemen en ik kijk ernaar uit om jullie nog jarenlang te inspireren met de allerleukste collecties!
 
 
 

EVA


Met een grote passie voor marketing en de modebranche startte ik in de zomer van 2020 bij TESS V. Het leukste vind ik dat we met een jong en ambitieus team allemaal werken naar hetzelfde doel. Ik werk achter de schermen aan alles rondom de marketing, de wekelijkse collecties, campagnes en nog zoveel meer gaafs!
 
 
 

 ESMEE


Ik ben dol op de modebranche! Na jaren ervaring in de winkel was het tijd voor iets anders. Ik voel me helemaal thuis bij TESS V, de meiden zijn zo gezellig! Ik houd mij vooral bezig met de socials, nieuwe collectie en veel rondom marketing. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!
 
 

 

SUSAN

 
Door mijn interesse in media, communicatie & mode ben ik sinds kort gestart bij TESS V. Ik zit midden in de doelgroep wat het extra leuk maakt! Ik houd me dagelijks bezig met nieuwe marketingideeën, socials en graphics. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van zo’n jong & ambitieus team als TESS V! 
 

 

ROOS

 Als online creative met een liefde voor mode en achtergrond in marketing, ondersteun ik het team met het realiseren van de visuele identiteit binnen TESS V. Van grafische uitingen tot campagne plannen, geen dag is hetzelfde!
 
 

 

LEONIE

 
Van het verzorgen van de make-up van de modellen tijdens de shoot, het ondersteunen van de shoots van de collectie, het inplannen en maken van TikToks tot aan alle werkzaamheden rondom de klantenservice. Mijn taken zijn heel divers en dat maakt het werken bij TESS V zo leuk. Ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van zo'n enthousiast team.
 
 

FLEUR

 

Sinds kort ben ik stagiaire Social Media & Marketing bij TESS V. Ik heb het hier super naar m’n zin en ik heb in deze korte tijd al superveel geleerd!  Ik vind het echt mega leuk om met zo’n jong team te werken en ben blij dat ik een deel mag uitmaken van zo’n ambitieus team.

 
 

TESS

 

Ik sta wekelijks model voor de allernieuwste collectie van TESS V en daarnaast versterk ik ook het team op kantoor met extra content maken! Ik vind het super super leuk om te werken in dit super gezellige jonge meiden team en mijn passie voor mode te uiten.

 

 

BODIL

 
Regelmatig sta ik model voor alle nieuwste collectie van TESS V! Zowel in de studio als op locatie tijdens campagnes. Ik vind het echt superleuk om met zo'n jong team te werken en om wekelijks alle nieuwe collecties te zien en shooten! 
 
 

 

ROSA

 
Ik werk al een aantal jaar met alle plezier bij TESS V in de winkel. Ik word er zo blij van de gezelligheid in de winkel en dat ik klanten kan helpen met het samenstellen van de leukste outfits. Ik vind het superleuk als ik jullie zie stralen in de perfecte outfit!
 
 

DEMI

 
Sinds kort werk ik bij TESS V, het leukste vind ik dat er geen dag het zelfde is! Ik hou van afwisseling! Ook is de combinatie van werken met de leukste, nieuwe collecties en de gezelligheid met het TESS V team voor mij perfect!

 

 

NOA

 
Ik werk nu een aantal maanden bij TESS V in het magazijn en vind het zo leuk! Door het werken in het magazijn ben je altijd de eerste die de nieuwe collectie ziet en krijg je echt de snelle groei van TESS V mee. Het is zo gaaf hoe wij dit samen doen met een leuk en gezellig team!
 
 

 

DIONNE

 
Met veel plezier werk ik in het magazijn van TESS V. Als persoon die graag bezig is, is het magazijn de perfecte werkplek. Er is geen een dag hetzelfde. Van orders pakken, retouren verwerken en nieuwe collectie uitpakken, er is elk moment iets te doen!
 
 

 

MARLINDE

Ik word heel blij van mooie kleding en alles om je outfit helemaal compleet te maken. Ik zie elke dag julie orders voorbij komen in het magazijn van Tess V, die wij met liefde in pakken. Ook is het een betrokken en gezellig team en dat maakt het extra leuk om hier te werken!
 

 

FRENKIE
 

Ik ben Frenkie: de office dog! Ik vind het belangrijk om vooral veel gezelligheid in het team te brengen. Mijn doel is om iedereen op kantoor en in de winkel een lach op het gezicht te geven! Kom jij ook gezellig langs?
Lage verzendkosten €2.95
Morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »