Shop ook preggy proof bij tess v!

De missie van tess v is om jou je speciaal te laten voelen, altijd en overal! Dus ook voor de vrouw die een baby verwacht hebben wij de mooiste zwangerschaps kleding. De kleding die op deze pagina voor een aanstaande moeder is geselecteerd is niet perse zwangerschapskleding maar wel kleding die je kan dragen terwijl er een wondertje in jouw buik groeit. Zo loop jij en stralend en preggy proof bij! Zit je op dit moment in je eerste trimester en probeer je jouw buik nog een beetje te verstoppen? Of is het einde al in zicht en wil jij je baby belly showen? Wij hebben een geweldige zwangerschaps collectie voor jou!


Zwangerschapskleding: trendy & comfy

Je lichaam verandert tijdens de zwangerschap en daarom is het belangrijk dat je kleding draagt die comfortabel zit en je groeiende buik ondersteunt. Gelukkig zijn er tal van opties die gedragen kunnen worden tijdens jouw zwangerschap. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor thuis of een chique outfit voor een speciale gelegenheid, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Onze collectie met zwangerschapskleding is stijlvol en trendy, maar ook functioneel en comfortabel. Bovendien zijn onze kledingstukken gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en niet irriteren op de gevoelige huid van een zwangere vrouw. Je kunt er dus zeker van zijn dat je comfortabel en stijlvol zult zijn tijdens je zwangerschap.


Style your baby belly

Het blijft lastig: hoe loop je er tijdens je zwangerschap toch fashionable bij? Tess v helpt jou graag verder! In onze preggy proof collectie vind je items die je kan dragen voor, tijdens en na je zwangerschap. No waste of clothes! De door ons geselecteerde items voor de collectie hebben extra veel stretch zodat ze met jou mee kunnen groeien. In onze zwangerschapscollectie vind je oversized blouses en truien die gemakkelijk dragen en fijn over je buik heen vallen. Ook vind je heerlijke flaired broeken en leggings die je lekker hoog op kunt trekken. Voor de koudere dagen hebben we ook te leuke jasjes of blazers welke ook tijdens een zwangerschap prima te dragen zijn. Voor de feestelijke gelegenheden hebben we preggy proof jumpsuits waarmee jij de show steelt!