Festival season is here!

Voor welk festival heb jij dit jaar kaarten? Of je nu naar Coachella, Awakenings, Lowlands of Mysteryland gaat, een goede festival outfit is onmisbaar. Hiervoor ben je bij tess v aan het juiste adres! Onze festival collectie biedt een uitgebreide selectie van de meest trendy en stijlvolle outfits. Of je nu een fan bent van boho chic, edgy rock of urban hip wij hebben alles wat je wilt. 
Onze collecties bevatten alles wat je nodig hebt voor een complete festival outfit, inclusief kledingschoenenaccessoires en sieraden. Van luchtige jurken tot shorts, crop tops en jumpsuits, wij hebben het allemaal. Met onze festival outfits maak je gegarandeerd een statement op het festival terrein. Onze toffe outfits passer perfect bij jouw favoriete festival en zorgen dat jij de hele dag kan shinen! Onze festival outfits zijn niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch en comfortabel. Zo kun je zonder zorgen genieten van de muziek en je vrienden.

Wat is jouw favoriete festivalkleding?

Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben het beste van onze collectie voor komend festival seizoen geselecteerd! Van felle kleuren zoals roze, geel en groen, tot prints, glitters en metallic. Wij hebben het! Ga jij voor comfortabel door een short of skort te combineren met een statement t-shirt of een openvallende blouse met laarzen? Of ben jij meer van de jurken, kort of lang, afgestyled met een oversized blazer of jasje? Voor de perfecte set neem kies je voor een co-ord of jumpsuit!