STORIES - THE PERFECT WARDROBE MUSTHAVE | OUR ALL TIME FAVORITE - TESSV.nl
Lage verzendkosten €2.95
Morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen

THE PERFECT WARDROBE MUSTHAVE | OUR ALL TIME FAVORITE

THE PERFECT WARDROBE MUSTHAVE | OUR ALL TIME FAVORITE

Na velen aanvragen voor dé perfecte blouse zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het ontwerpen van een perfecte blouse in verschillende kleuren.

Een fantastisch item van TESS V The Label, dé wardrobe musthave van dit moment. Are you ready?!

THE WARDROBE MUSTHAVE

Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van het perfecte item die iedereen in de kast moet hebben hangen. Na veel brainstormsessies en input van onze klanten, kwamen we op het perfecte item. Deze prachtige all-time favorite Dreamy blouse. Met ons eigen designteam hebben we de mooiste stoffen gekozen en gekeken naar de perfecte pasvorm. We introduceren: de TESS V The Label Dreamy blouse. Eén all-time favorite item, gelanceerd in 3 musthave kleurtjes: zwart, wit en beige.

ENDLESS COMBINATIONS

Je kan de Dreamy blouse eindeloos combineren met verschillende items uit onze collecties. Bijvoorbeeld een stoere mom jeans zoals onze Kourtney jeans of ga voor een mooie skinny zoals de bestseller Fem jeans. Stijl de blouse af met één van onze mooie jasjes, and you’re ready to go! De blouse is voor elke gelegenheid uit de kast te halen.

SHOP DE ITEMS NU ONLINE OF KOM LANGS IN ONZE WINKEL!

Dit is jouw kans om deze wardrobe musthave te shoppen. Zorg dat je er snel bij bent, want de Dreamy blouse is nu al razend populair. Kies je favoriete kleur en shop de blouse met GRATIS verzending. Liever even komen passen? Kom op woensdag of vrijdag langs in onze winkel, want ook hier hangen deze práchtige blouses.

Voor algemene informatie en vragen kun je ook terecht op onze FAQ pagina.

 

 

 

 

 

 

 

Lage verzendkosten €2.95
Morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »