POP UP STORE | TESS V - tessv.nl
Gratis verzending vanaf €50
Voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen

TESS V pop-up store

TESS V pop-up store

Onze allereerste pop-up store in hartje Den Bosch!


Goed nieuws! Want binnenkort openen wij onze allereerste pop-up store in hartje Den Bosch. Tien dagen lang kun je bij ons in de pop-up op de Kruisstraat langskomen en je favoriete zomeritems shoppen.


De allereerste pop-up store OOIT
Vanaf zaterdag 23 juli is het zover: dan zijn de deuren van onze nieuwe pop-up store geopend! Hoe leuk! De pop-up store is 10 dagen langs gevestigd op de kruisstraat in Den Bosch. De pop-up hangt vol met de allermooiste musthaves en natuurlijk de nieuwste TESS V The Label items! We can't wait to see you there.


Dit is pas het begin
Naast alle grote online campagnes was het tijd om een nieuwe stap te zetten! Het openen van een fysieke pop-up store. De pop-up is gevuld met de mooiste jurkjes, rokjes, tops & de leukste accessoires. Dit is pas het begin van heel veel mooie nieuwe dingen! Wij kunnen echt niet wachten om jullie te ontmoeten! Kom jij ook gezellig een dagje bij ons langs?


Save the date & breng een bezoekje aan onze pop-up store! De pop-up store is geopend van zaterdag 23 juli t/m zondag 31 juli van 09:00-17:00 (met een koopavond op donderdag 28 juli tot 21:00). Je vindt de pop-up op de Kruisstraat 16 in Den Bosch! We hope to see you there!  

Voor algemene informatie en vragen kun je ook terecht op onze FAQ pagina.

Gratis verzending vanaf €50
Voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
WhatsApp service: 0634718636
Ruilen binnen 14 dagen